Du visar för närvarande MaxiTPMS TBE100 & TBE200
Autel sverige

MaxiTPMS TBE100 & TBE200

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Testa däckens mönsterdjup & bromsskivor slitage med MaxiTPMS TBE100 & TBE200

MaxiTPMS TBE100 är ett verktyg för att testa mönsterdjup och slitage på bromsskivor som ger användarna snabba och exakta slitagemått. Mät bromsskivans slitage utan att behöva ta bort däcken. Den har en 0,95 ”AMOLED-pekskärm som visar mätdata i realtid. TBE100 kan arbeta med MaxiTPMS ITS600 för att komma åt detaljerade utbytes- och underhållsförslag för snabb däckservice, dokumentera däckslitage och skador och skanna däcksidentifieringsnummer (TIN). Använd verktyget separat eller med ITS600 för att visa och skriva ut detaljerade TPMS-rapporter.

image removebg preview 1

MaxiTPMS TBE100
Specifikationer för skärm och kamera
0,95 ”AMOLED pekskärm
1 megapixel makrokamera
TBE100 Egenskaper och funktioner
Mått på slitbanedäck / bromsskiva
Inget behov av att ta bort hjulet under mätningen
Lasermätning med 0,1 mm noggrannhet
Mätdata i realtid på pekskärmen
Full mätning av slitbanan / snabbkontroll

MaxiTPMS TBE200 är ett verktyg för att testa mönsterdjup och slitage på bromsskivor som ger användarna snabba och exakta slitagemått. Mät bromsskivans slitage utan att behöva ta bort däck. Den har en 1,65 ”AMOLED super-retina-pekskärm som visar mätdatakurvor i realtid. TBE200 tillhandahåller ojämn förslitningsanalys och detaljerade utbytes- och underhållsförslag för snabb däckservice. TBE200 dubbla kameror gör det möjligt för användare att dokumentera slitage och skador på däcken och skanna däcksidentifieringsnummer (TIN). Använd verktyget separat eller med ITS600 för att visa och skriva ut detaljerade TPMS-rapporter.

MaxiTPMS TBE200
Alla samma funktioner som TBE100 Plus
Större skärm och zoomkamera
1,65 ”AMOLED Super Retina pekskärm
1 megapixel makrokamera
8 megapixel zoomkamera
Visning av mätdatakurva / analys av ojämn slitage
Detaljerade ersättnings- och underhållsförslag
Testdetalj för enkeldäck / bromsskiva
Däckens utgångsdatum/ Däckåterkallning / Scan DOT
Ta bilder av däckslitage och skador

image removebg preview

Lämna ett svar