Du visar för närvarande Autel CAN-FD Adapter

Autel CAN-FD Adapter

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Vi har precis släppt en CAN-FD adapter som ansluts till kompatibla fordonskommunikationsgränssnitt (VCI) för att göra det möjligt för sina surfplattor att kommunicera via CAN-FD kommunikationsprotokollet och diagnostisera fordonet.

CAN-FD arbetar upp till 5 gånger snabbare än traditionell CAN-BUS. Fordon som för närvarande använder detta snabbare CAN-FD protokoll (CAN Flexible Data-Rate) inkluderar många General Motors och Ford 2019 och 2020-fordon. CAN FD är ett av de nyare kommunikationsprotokollen som är känt för att vara snabbare, säkrare och säkrare.

Autels MX808, MS905, MS906, MS906BT, MS906TS, MS908, MS908S, MS908P, MS908SP, MSELITE, IM508, IM608 tabletter kommer att kunna diagnostisera CAN-FD utrustade fordon när adaptern är ansluten till VCI direkt som i fallet med mindre VCI-enheter eller till OBDII-kabeln som är ansluten till de större VCI: erna och till fordonets OBDII-port.

Autels senaste MaxiSYS-tablettutgåvor, MaxiSYS Ultra, MaxiSYS 919 och MaxiSYS 909 behöver inte Can-FD adapter för att kommunicera CAN-FD utrustade fordon eftersom dessa nya surfplattor levereras med förbättrade VCI som innehåller många av de nya protokollen inklusive CAN FD.

Autels CAN-FD adapter kan köpas på vår webbshop eller via någon av Autels auktoriserade distributörer / återförsäljare.

Lämna ett svar