IA800 Intelligent ADAS

Den snabbaste och mest exakta kalibreringssytem

Spela videoklipp

IA800 Intelligent ADAS

Den snabbaste och mest exakta kalibreringsrampositioneringen utan mekanisk mätning. Autel Intelligent ADAS Optical Positioning System har sex högupplösta kameror för att leverera tredimensionell justering för den mest exakta bildcentreringen och fordonsavståndsigenkänning. Kompatibelt med din befintliga Autel-standardkalibreringsram och utformad för sömlös integration, mäter detta nya komponentsystem optiskt tvåhjulspännmål för att avsevärt minska installationstiden och öka placeringsprecisionen. Mest omfattande kamera-, radar-, lidar- och nattvisionskalibreringstäckning i branschen.

Advanced Driver Assistance System (ADAS) blir standardutrustning på dagens nya fordon. Dessa system är utformade för att hjälpa förare att förhindra kollisioner genom att visa varningar, tillhandahålla kamerabilder eller genom att omedelbart kontrollera fordonet. Autel MaxiSys ADAS tillhandahåller den ursprungliga kompletta diagnostiska funktionaliteten, omfattande och exakt ADAS-kalibrering. Med MaxiSys kalibreringsverktyg och exakt programvara är Autel MaxiSys ADAS ett idealiskt kalibreringsverktyg för kollisionsreparation, glasbyte och reparationsverkstäder.

23195139d0jg

Ramkompatibilitet

Designad för sömlös integration med Autel MaxiSYS ADAS standardkalibreringsram

Kit ingår

6 HD-kameror, 4 hjulklämmor och andra mål och tillbehör som visas. Kalibreringsram ingår inte i köpet

23195107e2p1

MaxiSys ADAS-programvara

MaxiSys ADAS-kalibreringsprogramvara

Baserat på den kraftfulla MaxiSys-plattformen presenterar Autel MaxiSys ADAS med de ursprungliga kompletta diagnostiska funktionerna och omfattande ADAS-kalibrering. I kombination med servicehandboken presenteras procedurerna med grafisk instruktion. MaxiSys-surfplattan har bästa möjliga diagnostiska täckning på OE-nivå för att erbjuda kompletta ADAS- och diagnoslösningar för smartare reparation och kalibrering.

MaxiSys ADAS-funktioner

functions content1

Adaptiv farthållare (ACC)

Kontrollsystem för att automatiskt justera fordonets hastighet för att upprätthålla ett säkert avstånd från fordon framför dig. Kontrollen baseras på sensorinformation från inbyggda sensorer.

functions content2

Lane Departure Warning (LDW)

Varnar föraren när fordonet börjar röra sig från motorvägen. Designad för att minimera orsaker till kollisioner: förarfel, distraktioner och sömnighet.

functions content3

Night Vision (NV)

Använder en termografisk kamera för att öka förarens uppfattning och se avstånd i mörker eller dåligt väder utanför räckvidden för bilens strålkastare.

functions content4

Around View Monitoring (AVM)

Ger en virtuell 360-gradersbild av bilen i fågelperspektiv. Det hjälper förare att lättare parkera genom att bättre förstå fordonets omgivning.

functions content5

Blind Spot Detection (BSD)

Fordonsbaserad sensorfunktion som upptäcker andra fordon placerade på förarsidan och fordonets baksida och sedan lägger ut en närvaro.

functions content6 1

Bakre kollisionsvarning (RCW)

Bromsar vid stillastående för att undvika bakre kollisioner. Varna när motorn startar och kan inte stängas av. Varna föraren av fordonet närmar sig bakifrån med snabb signalblixt.

functions content7

HUD - Head Up Display (HUD)

Fordonshastighetsmätare eller navigationsdetaljer som projiceras på vindrutan som en transparent skärm så att föraren inte behöver titta bort från vägen under körning.