Du visar för närvarande Autel Maxibas BT608

Autel Maxibas BT608

BT608 är en pekskärmsbatteri och elektriskt systemanalysator som tillämpar adaptiv konduktans, en avancerad batterianalysmetod som ger en mer noggrann undersökning av batteriets kalla svängningsförmåga och reservkapacitet, vilket är avgörande för att bestämma batteriets verkliga hälsa. BT608 kan visa en snabb hälsostatus för det befintliga batteriet, registrera ett nytt batteri och utföra avancerad batteri- och elsystemdiagnostik. BT608: s VINscan-funktion möjliggör snabb identifiering av fordons- och batterispecifikationer. Läs / rensa koder på alla tillgängliga fordonssystem. Skriv ut eller dela anpassade rapporter via Wi-Fi eller skriv ut testrapporter via den inbyggda termiska skrivaren.

Batteri- och eldiagnostik och service

• Batterihälsorapport / temperaturkompensation / molnbaserad tjänst
• Batteriklassificeringar: CCA, CA, MCA, JIS, DIN, SAE, IEC, EN, EN2, BCI, GB
• Testa översvämmade batterier, AGM, AGM_Spiral, EFB och GEL
• Testa 6- och 12-voltsbatterier: 100 – 3000 CCA
• Testa 12- och 24-volts vev- / laddningssystem

Snabbare ID för fordon: AutoVIN, VINscan & Plate Scan

• 5,5-tums pekskärm / Android 9.0
• AutoSCAN: All systemdiagnos
• Elektrisk återställning / läsning och radering av koder

Lämna ett svar