Du visar för närvarande Blir inte lurade med billiga varor från b.la Örebrobildiagnos.se !

Blir inte lurade med billiga varor från b.la Örebrobildiagnos.se !

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Övriga
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Örebrobildiagnos är inte en av våra auktoriserade återförsäljare. Samt säljer de gråimport produkter vilket leder till många problem redan vid och efter köp. Som t.ex Kvalitetsproblem, Dolda kostnader, Ekonomisk risk, Problem att få igenom garantianspråk. Vi har haft många klagomål gällande produkter som har kommit från örebrobildiagnos som är defekta/felaktiga, vi säkrar kvaliteten hos våra produkter genom korrekt lagring och korrekta transportsätt.

Örebrorbildiagnos baserad i Chile och skicka sina produkter från extern leverantör i Hong Kong. När du beställer från länder som inte tillhör EU (som t.ex Hongkong) måste du räkna med att få betala högre fraktkostnader och ytterligare merkostnader på minst 25 % på grund av den nödvändiga förtullningen.

Gråimport och kopior kan ofta vara lägre i priset, men kan kosta dig en förmögenhet. Det finns ALLTID obehöriga (som t.ex Örebrobildiagnos.se) återförsäljare som levererar ”grå” (parallella) importerade Autel-produkter från Sverige eller utomlands. Med en snabb blick kan en ”grå” import till en lägre kostnad verka som en bra investering, men var medveten om att dessa produkter INTE HAR GARANTI ELLER STÖD.

Autel är uppdelat i 3 grenar. Autel China, Autel Europa och Autel USA. Respektive gren har ensamrätt till försäljning inom sin världsdel, och vidare utvecklar och anpassar mjukvaran till respektive marknad. Du kanske upptäcker att om du köper ett Autel-verktyg som skapats av till exempel den kinesiska marknaden, kommer dina uppdateringar att blockeras via IP och verktyget återgår till sitt ursprungsspråk, vilket gör verktyget oanvändbart. En grå import kanske måste returneras till det ursprungliga leveranslandet för reparation, t.ex Kina, vilket kommer att bli en kostsam, tidskrävande och riskfylld övning.

OBS! Har ni problem med en produkt, vänd er alltid till återförsäljaren ni köpt produkten av i första hand. Det är deras uppgift att se till att ev. reklamationer och garantier bibehålls.

Ni har heller ingen trygghet eller ev. returrätt om ni handlar grå importerade varor. Så tänk er för!

Lämna ett svar