Du visar för närvarande MAXISYS 900 Serien

MAXISYS 900 Serien

MaxiSys MS909

MaxiSys MS909 har en 10-tums pekskärmtablett med Android 7.0 OS som drivs av en Octa-core-processor (2,3 GHz Quad + 1,7 GHz Quad), betydande 128 GB inbyggt minne för att ge diagnostisk vägledning och testkomponenter för att bekräfta reparationer. MS909 har den nya MaxiFlash VCI, en kombination av VCI och fordonskommunikationsverktyg som ger snabbare dual Wi-Fi fordon och nätverkskommunikation. MS909 har främre och bakre kameror och ett laddningsbart litiumbatteri som ger 8 timmars kontinuerlig användning för att säkerställa att du alltid har kraften att skanna.

MaxiSys MS919

MaxiSys MS919 har en 10-tums pekskärmtablett med Android 7.0 OS som drivs av en Octa-core-processor (2,3 GHz Quad + 1,7 GHz Quad), betydande 128 GB inbyggt minne för att ge diagnostisk vägledning och testkomponenter för att bekräfta reparationer. Den nya MaxiFlash VCMI fungerar som ett 4-kanals oscilloskop, vågformsgenerator, multimeter och CAN BUS-testare. Den stödjande MS919-programvaran tillhandahåller ett stort bibliotek med förinställda guidade tester och ett omfattande vågformsbibliotek, för att säkerställa att tekniker får den mest använda oscilloskopanvändningen. Programvaran MS919 överträffar konkurrenterna genom att erbjuda DTC- och sensorspecifika testalternativ för att hjälpa till att testa mer exakt, liksom att tillhandahålla sond- och komponentplatsdiagram så att tekniker testar när de är korrekt anslutna.

Lämna ett svar