Autel MaxiAP AP200

MaxiAP AP200 är perfekt för hemma användaren eller för mindre verkstad/bilhandlare som söker billigt och enkelt för mindre mängd bilmärken.

1,300.00kr (Ink. moms - 1,625.00kr)

Beskrivning

MaxiAP AP200 är ett litet diagnosinterface som används för att ansluta till ett fordons diagnoskontakt (DLC) och ansluta till Android- eller iOS-enheten för fordonsdataöverföring, vilket gör dina Android- eller iOS-enheter till ett kraftfullt diagnosverktyg. MaxiAP AP200-paketet har en Bluetooth (BT) OBDII-anslutning och en MaxiAP200-app. Det är det perfekta gör-det-själv-verktyget för kunder som letar efter snabba och enkla diagnostiska funktioner i alla system. Det är kompatibelt med nästan alla fordonsmodeller av Europeiska, Asiatiska och Nordamerika tillverkare. Bensinbilar 2001 och nyare samt Diesel 2004 och nyare.

Ett bilmärke ingår vid köp, resterande bilmärken köps till extra i appen och betalas direkt av användaren genom Paypal eller Applepay. Det bilmärke som väljs fritt har fria uppdateringar medans efterköpta bilmärken ingår 1 års uppdatering. Efter året får man köpa bilmärket igen om vidare uppdateringar önskas.

Ytterligare information

Vikt 0.1 kg
Övrigt:

1. Alla OBDII-funktioner är tillgängliga och gratis
2. En gratis fordonsprogramvara med det första köpet
3. Stöd upp till 19 specifika funktioner, inklusive Oljeservice, EPB, BMS, SAS, DPF, TPMS, IMMO, etc.
4. Utöka täckningen med ytterligare köp i appen
5. Auto Chassi nr-teknik identifierar fordon automatiskt
6. Generera reparationsrapporter om testade fordon och stödja PDF-format för enkel delning och utskrift
7. Fört register över tidigare testade fordon
8. 14 språk växlar fritt