VIKTIGT ATT VETA! Om ni funderar på att köpa Autel

VIKTIGT ATT VETA! Om ni funderar på att köpa Autel

Vi har börjat få in en hel del mejl beträffande uteblivna uppdateringar och spärrade instrument från kunder som köpt Autel.

Tyvärr har dessa köpt från ikke auktoriserade försäljare, vilket oftast leder till att det inte finns möjlighet till uppdatering eller att instrumentet spärras.

Autel är uppdelat i 3 grenar. Autel China, Autel Europa och Autel USA. Respektive gren har ensamrätt till försäljning innom sin världsdel, och vidare utvecklar och anpassar mjukvaran till respektive marknad.

All handel av Autel som inte sker innom respektive världsdel klassas som grå import.

Autel jobbar dagligen på att få stopp på denna handel och ev. piratkopior som cirkulerar på internet på div. handelssidor. Dvs. har ni köpt en Autel produkt av en ikke auktoriserad handlare innom er region, kommer instrumentet troligen spärras så snart det kopplas upp mot internet med hjälp av IP identifiering.

Dessutom har Autel Europa översättningar på ett stort antal Europeiska språk under utveckling som väntas släppas snart. Dessa kommer enbart vara tillgängliga via Europa återförsäljare.

Ni har heller ingen trygghet eller ev. returrätt om ni handlar grå importerade varor. Så tänk er för!

Handlar ni av oss kan ni alltid känna er trygga med att Autel Europa lever upp till sina garantier och support som utlovas.

 

OBS! Har ni problem med en produkt, vänd er alltid till återförsäljaren ni köpt produkten av i första hand. Det är deras uppgift att se till att ev. reklamationer och garantier bibehålls.

 

Mvh: Skantzbil